UNIK OVERBYGNING TIL ARKITEKTUDDANNELSEN

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Cathrine Filia Trakossas

Har dine medarbejdere brug for at blive klædt bedre på, når det gælder processer, ansvar, forretning, økonomi og projektfaser? Et nyt forløb af efteruddannelsen +2 går i gang i begyndelsen af 2017.

På +2 får deltagerne et grundigt, teoretisk kendskab til arkitektfagets roller og ansvar og til processer og opgaver i projektsammenhæng. Deltagerne møder nogle af landets mest erfarne arkitekter og professionelle og får koblet viden til praksis gennem en tegnestuementor under hele det toårige forløb. Hos Dorte Mandrup Arkitekter opfordrer de unge arkitekter til at deltage i uddannelsen.

"Jeg synes, at det er fantastisk godt skudt i gang, og det virker som om, at det er høj kvalitet. Der er gået rigtig mange år med at diskutere den her overbygning, så jeg bakker meget op om +2 forløbet. Alle unge arkitekter burde i virkeligheden komme på den", siger Dorte Mandrup, arkitekt MAA og indehaver af Dorte Mandrup Arkitekter.

Efter en succesfuld start som pilotprojekt bliver +2 nu et fast efteruddannelsestilbud hos Arkitektforeningen for unge arkitekter, der søger tegnestuevejen.

Læs mere om +2 her