International konsulent kan styrke eksportfremstød for danske virksomheder

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Go International giver din virksomhed mulighed for at nå nye eksportmål og markeder med en international eksportkonsulent, der matcher netop jeres mål.

Industriens Fond, Copenhagen Capacity og Copenhagen Business School står bag projektet “Go International”, der har til formål at øge eksporten for små og mellemstore virksomheder i Danmark. 

"Gennem Go International tilbydes små og mellemstore virksomheder adgang til kvalificeret international arbejdskraft, der har lige præcis den viden og faglige indsigt, som virksomhederne skal bruge for at styrke eksportfremstød på udvalgte markeder," siger Nikolaj Lubanski, Director of Talent, Copenhagen Capacity.

Copenhagen Capacity står for rekrutteringen af virksomheder og konsulenter, og der er stadig ledige pladser, der skal fyldes inden maj 2017 efter først-til-mølle-princippet.

International konsulent styrker position i udlandet

Virksomhederne bliver tilknyttet en international eksportkonsulent, der matcher de måltsætninger virksomheden har på det internationale marked. Med afsæt i et skræddersyet uddannelsesforløb på MBA niveau og kendskab til sprog og markedsforhold på det marked virksomhederne gerne vil nå, hjælper eksportkonsulenten med konkrete salgsfremstød.

Flere af DI’s medlemmer har allerede benyttet Go International, blandt andre DPA Microphones, der har haft stor succes med at anvende en international eksportkonsulent til at styrke deres position på det amerikanske marked. 

"DPA Microphones går efter de absolut dygtigste hoveder, og vil meget gerne ansætte kompetente, internationale medarbejdere. Gennem Go International fandt vi Tryggvi Kristjánsson der netop havde den baggrund vi søgte. Tryggvis forståelse for det amerikanske marked har været afgørende for vores eksportsucces i USA," siger Niels Jørgen Øhrgaard, Executive Vice President, DPA Microphones.

Du kan læse mere om projektet på Go Internationals hjemmeside her