TILBUD: To medlemskaber til ets pris

Opdateret 30.01.19

Tilbud til dig der ikke er medlem af Danske Arkitektvirksomheder. Nu har du muligheden for at blive medlem af Danske BoligArkitekter og samtidig få et års gratis medlemskab af brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder.

Danske BoligArkitekter har eksisteret siden 2013 som et samarbejde mellem Bolius og Danske Arkitektvirksomheder. Ordningen har som formål at formidle kontakt mellem boligejer og arkitekt og har hjulpet tusindvis af boligejere med at finde arkitekter til deres projekter. Ordningen er din markedsføringsplatform og et professionelt udstillingsvindue for din forretning.

Er du ikke medlem af Danske Arkitektvirksomheder i dag, har vi nu et rigtig godt tilbud til dig. Hvis du inden udgangen af marts 2019 melder dig ind i Danske BoligArkitekter og Danske Arkitektvirksomheder, så får du et helt års medlemskab af Danske Arkitektvirksomheder uden beregning. På den måde får du lejlighed til at opleve fordelene ved begge medlemskaber i et helt år til en samlet, favorabel pris på kr. 7.800 for første år.

Om Danske BoligArkitekter

Ordningen drives i fællesskab af Danske Arkitektvirksomheder og Bolius. Danske Arkitektvirksomheder agerer primært på vegne af arkitekterne, og Bolius primært på vegne af boligejerne.

For at kunne benytte Danske BoligArkitekters platform, er det et krav man er medlem hos Danske Arkitektvirksomheder - dette giver boligejerne tryghed, idet de ved, at den rådgivning der finder sted på platformen, er professionel og at forsikringsforholdene altid er i orden.

Fordele ved medlemskab af Danske Arkitektvirksomheder

Et medlemskab af Danske Arkitektvirksomheder giver dig bl.a. en attraktiv forsikringsordning, gratis juridisk bistand, hjælp til udvikling af din virksomhed, uddannelse og en mulighed for at styrke dit netværk i branchen. Alt sammen faktorer der betyder at du kan koncentrere dig om at drive din arkitektvirksomhed.

Fordele ved medlemsskab af Danske BoligArkitekter

  • Danske BoligArkitekter hjælpe dig med at blive eksponeret overfor en målgruppe på 25.000 aktive, private boligejere. Disse leder alle efter inspiration og hjælp til det næste byggeprojekt.
  • Vi sørger for at dine projekter bliver eksponeret i bl.a. BO BEDRE, Bolius, Idényt, boligsiden.dk, bolighed.dk m.fl. Derudover tager vi hånd om søgemaskine-optimeringen, link-samarbejder, og SoMe-eksponeringer, så du altid er sikret høj trafik til din profil på DanskeBoligArkitekter.dk.
  • Som medlem af Danske BoligArkitekter får du adgang til et netværk af professionelle journalister og tekstforfattere, der kan hjælpe med gode beskrivelser af dine projekter og egentlige boligreportager og artikler. Som medlem får du desuden mulighed for at benytte vores landsdækkende og professionelle fotoservice til en yderst favorabel medlemspris.
  • Du har mulighed for at sammensætte dit medlemskab, så det passer specifikt til dine behov og din økonomi. Som medlem har du adgang til vores site og en spændende pallette af serviceydelser, der gør det muligt at skræddersy dit medlemskab, så du kun betaler for de ydelser, du har brug for. 

Sådan kommer du igang

Du får mulighed for at prøve et gratis medlemskab af Danske Arkitektvirksomheder i et helt år, hvis du inden udgangen af marts 2019 samtidig bliver medlem af Danske BoligArkitekter. Det er reelt en investering på kun 650 kr. om måneden. Og vi syntes, du skal opleve, hvordan det valg kan løfte din forretning fremover.

Læs om alle dine fordele ved et medlemskab hos Danske Arkitektvirksomheder

Herunder kan du hente det indmeldelsesskema, du skal udfylde, hvis du ønsker at blive medlem af Danske BoligArkitekter og Danske Arkitektvirksomheder.

Indmeldelsskema Danske BoligArkitekter og Danske Arkitektvirksomheder