Foto af Maria Beyer Skydt

Tegnestuen Mejeriet får ny direktør

Dato 04.06.24 |
Af:
Pressemeddelelse

Tegnestuen Mejeriet har ansat Maria Beyer Skydt som CEO – og har dermed fundet en ny direktør til at lede tegnestuen. Den nuværende direktør Søren Nielsen fortsætter som tegnestuechef og partner i virksomheden.

Om den nye direktørs hovedansvar skriver tegnestuen selv, at hun skal stå for udviklingen af Tegnestuen Mejeriets identitet og arkitektoniske retning gennem strategisk ledelse og styring af de kreative teams. Maria Beyer Skydt vil få sin arbejdsgang i alle tegnestuens tre afdelinger i Kolding, København og Haderslev.

Maria Beyer Skydt selv glæder sig til at blive en del af tegnestuen og siger:

"Jeg er meget beæret over at blive en del af Tegnestuen Mejeriet som ny CEO. Jeg ser frem til at styrke identiteten og den arkitektoniske retning med stor respekt for tegnestuens fantastiske kultur og gode omdømme."

Maria Beyer Skydt har en kandidatuddannelse i Arkitektur & Design fra Aalborg Universitet. Herudover har hun også en diplomuddannelse i ledelse og en uddannelse som bygningskonstruktør. Maria kommer fra en stilling som kommerciel direktør i xbuild – og har tidligere bl.a. været markedschef hos Henning Larsen og Bjarke Ingels Group samt forretningsudviklingsdirektør i Lendager Group.

Tegnestuen Mejeriets nuværende direktør Søren Nielsen bliver ny tegnestuechef og fortsætter som partner i virksomheden, hvor han fremover ligeledes vil være en del af det projekterende team. 

Maria Beyer Skydt starter som direktør den 5. august 2024.

Læs mere om Tegnestuen Mejeriet