Schulbau Messe i Hamborg

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Karen Sejr

Foto: HUFTON + CROW / Frederiksbjerg Skole, Henning Larsen Architects, GPP Arkitekter og Møller & Grønborg.

Er du ekspert i skolebyggeri, og vil du gerne have foden inden for på det tyske marked? Så tag med The Architecture Project og Danske Arkitektvirksomheder til Schulbau Messe i Hamborg i februar.

The Architecture Project og Danske Arkitektvirksomheder er de danske hovedsamarbejdspartnere ved Schulbau Messen i Hamborg, og er i den forbindelse igen i år blevet inviteret til at udstille projekter og afholde en stor B2B-event om skoler og læringsbyggeri. 

Med det gensidige partnerskab omkring Schulbau ønsker vi at styrke branding og efterspørgsel af stærke, danske arkitektløsninger indenfor skolebyggeri. Schulbau Messen inviterer en række tyske arkitektvirksomheder og beslutningstagere inden for området, hvilket er interessant for danske arkitektvirksomheder, der gerne vil have kontakter og ikke mindst kontrakter inden for skolebyggeri i Tyskland.

Mød vigtige tyske interessenter

De udvalgte danske projekter får en høj grad af eksponering, og de enkelte virksomheder får mulighed for at møde vigtige tyske interessenter fra både den offentlige og private sektor. Det sker blandt andet gennem 'speeddating', hvor virksomhederne får korte, personlige møder med de tyske interessenter. Det sker gennem VIP workshoppen omkring Fremtidens skole og efterfølgende VIP reception.

Arrangørerne forventer 2-3000 besøgende på Schulbau Messen.

Som medlemsvirksomhed får du mulighed for:

  • at udstille på fælles udstilling/ mødested
  • at speeddate potentielle tyske samarbejdspartnere
  • at deltage i B2B matchmaking event: Workshop om fremtidens skole
  • at deltage VIP reception

Workshoppen om fremtidens skole bliver en ”challenge”, der skal besvare spørgsmålet: Hvordan kan arkitektur understøtte læring og hermed udvikling af de rette kompetencer blandt kommende generationer for at kunne agere i fremtidens samfund?

Læs mere om Schulbau Messen

Tilmelding

Hvis du ønsker at deltage aktivt, skal du sende en mail til cs@thearchitectureproject.dk og lek@danskeark.dk med beskrivelse af, hvilket projekt/byggeri du ønsker at udstille, og hvem der deltager i messen fra netop din virksomhed.

BEMÆRK: Deadline for tilmelding er onsdag den 25. januar 2017.

Herefter vil du modtage yderligere information om deadlines, øvrige deltagere m.m.

Hvad koster det?

Hvis du er medlem af Danske Arkitektvirksomheder, er det gratis at være med, hvis du deltager aktivt i programmet. Dvs. adgangsbilletter til messen og forplejning i løbet af dagen inkluderet. Du skal "kun" betale egen tid, transport og logi. Ønsker du ikke at deltage aktivt men ”blot” besøge messen, skal du desværre selv købe adgangsbillet.