Sustainable Build søger innovative løsninger

Opdateret 08.03.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Sustainable Build leder efter ti innovative løsninger på Innovation Challenge 2017, der på forskellig vis understøtter cirkulær økonomi i byggeriet. 

Har du en innovation eller løsning, der markant kan øge genanvendelsen af materialer, komponenter eller bygninger? Mangler du adgang til at prøve din løsning af i samarbejde med en række af byggebranchens stærkeste aktører?

Sustainable Build søger i 2017 til innovatører, der understøtter cirkulær økonomi inden for byggeriet. Det kan være nye typer materialer, komponenter, produkter, processer, systemer, platforme, forretningsmodeller eller noget helt andet.

Krav til innovatørerne

Virksomhederne skal være kommet længere med deres løsning end ide/koncept, og løsningen skal have en væsentlig positiv effekt på branchens muligheder for at skabe vækst inden for genanvendelse og bæredygtigt byggeri. Både danske og udenlandske innovatører kan deltage. 

Hvis jeres løsning er blandt de ti udvalgte, får I adgang til Sustainable Builds accelerator program, der giver mulighed for at drøfte og præsentere løsningen for en række af branchens stærkeste aktører og investorer.

Ansøgningsfristen er 24. marts 2017.

Se Sustainable Builds video her eller læs mere om Innovation Challenge 2017 nedenfor. 

Sustainable Build Innovation Challenge 2017