STOR INTERESSE FOR FORSIKRINGER

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Cathrine Filia Trakossas

Danske Arkitektvirksomheder afholdt i midten af september kurser om de mange muligheder i de nye ansvarsforsikringer. Kurserne har været et tilløbsstykke med 70 deltagere.

Forsikringsspørgsmål er et emne der interesserer alle typer af arkitektvirksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til de største i branchen. Derfor var deltagere fra alle dele af landet og endda også Færøerne og især stor interesse for de mange muligheder aftalen med HDI giver for at sikre den økonomisk og ansvarsmæssigt optimale anvendelse af forsikringsmulighederne. Derudover lærte deltagerne om den nye projektforsikringsmodel, der giver mange af fordelene ved brug af ekspertisen hos verdens største mæglerfirma Marsh med muligheden for gratis indhentning af tilbud fra flere selskaber. 

Underviserne gav også mange gode råd om udformning af kontrakternes ansvars- og forsikringsbestemmelser. Denne del handlede især om de mange nye formuleringer som arkitektfirmaerne stilles over for i disse år, og som langt fra alle giver udtryk for en rimelig balance mellem på den ene side de ydelser, der honoreres, og på den anden side det ansvar, den risiko og den forsikringspræmie der er en konsekvens af kravene til kontrakterne. 
Efter tre koncentrerede timers undervisning og debat kunne deltagerne vende hjem til virksomhederne godt rustet til de forsikrings- og ansvarsrelaterede udfordringer i det daglige arbejde. 

Nåede du det ikke i denne omgang – eller var du på venteliste?

Vi holder løbende lignende kurser, så hold øje med nyhedsbrevet. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte chefkonsulent og vores specialist i forsikringsforhold Paul K. Jeppesen.