Foto fra tidligere MIPIM arrangement

Skal din virksomhed have en stand på MIPIM?

Dato 18.03.22 |
Af:
Rikke Friis

Danske Arkitektvirksomheder og Dansk Industri går sammen om fælles eksportfremstød gennem stand på MIPIM 2022. Her kan arkitektvirksomheder m.fl. tilkøbe sig udstillingsplads og dermed eksponere sig overfor internationale bygherrer, developere, samarbejdspartnere og investorer. 

MIPIM er tilbage i fysisk form den 15.-18. marts 2022, og som noget nyt har Dansk Industri i samarbejde med Danske Arkitektvirksomheder fået midler hos Trade Counsil (Udenrigsministeriet) til at udstille på selve messen som eksportfremme.

Det betyder, at du som medlem har mulighed for at købe udstillingsplads og dermed eksponere din virksomhed overfor internationale bygherrer, developere, samarbejdspartnere og investorer. Det koster 25.000,- kr. for 5 m2 udstillingsplads og så følger der også tre adgangsbilletter med.

Du kan læse mere om MIPIM 2022 og købe en stand til din virksomhed her

Du er også meget velkommen til at kontakte chef for forretningsudvikling hos Danske Arkitektvirksomheder Lars Emil Kragh på lek@danskeark.dk eller på mobil 51671554, hvis du har spørgsmål.

Intromøde

Du er også velkommen til at deltage i et gratis online møde den 28. oktober, hvor arrangørerne vil give et dybere indblik i planerne for MIPIM 2022.

Du kan tilmelde dig intromødet her