Seminar om persondataforordningen

Opdateret 20.09.17 |
Af:
Karen Sejr

Danske Arkitektvirksomheder tilbyder vores medlemmer et skræddersyet halvdagsseminar om den nye persondataforordning der træder i kraft i 2018.

Den nye persondataforordning gælder fra maj 2018, og den nye databeskyttelseslov forventes vedtaget i løbet af efteråret 2017. Det er derfor på høje tid at tage hul på arbejdet med at sikre, at de nye, skærpede regler kan overholdes. Alle virksomheder - store som små - er underlagt de nye regler der betyder en skærpelse af håndteringen af persondata i en virksomhed.

Det kan for nogen forekomme uoverskueligt, men vi har gjort det nemt for dig og har i samarbejde med advokaterne Bird & Bird skræddersyet et halvdagsseminar målrettet arkitektvirksomheder.

På seminaret får du et overblik over reglerne, herunder de danske regler i datasikkerhedsloven om bl.a. behandling af oplysninger i ansættelsesforhold, cpr.-numre og til markedsføring. Du får endvidere konkrete råd og vejledning til, hvad du skal gøre, så din virksomhed lever op til de nye regler fra den 25. maj 2018.

Undervisningen er tilrettelagt ud fra en praktisk vinkel med særlig fokus på de dele af reglerne, der er relevante for arkitektvirksomheder.

Undervisningsmaterialet vil bl.a. bestå af checklister, FAQ og en quiz, så du kan teste din viden om de nye regler – og udsætte den for dine kollegaer, når du kommer hjem fra seminaret.

Der serveres kaffe, te og vand under seminaret, og vi byder på en sandwich til frokost.

Seminaret gennemføres i samarbejde med advokatfirmaet Bird & Bird, som er ét af Danmarks førende advokatfirmaer inden for persondataret, og som bl.a. har skrevet en praktisk håndbog om de nye regler.

Læs mere om, hvad de nye regler betyder for arkitektvirksomheder.