Sådan får du fingrene i skabeloner og vejledninger

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Skal du bruge et eksempel på et ansættelsesbevis eller en skabelon for en ordrebekræftelse, men kan ikke åbne dokumentet her på siden? Så mangler du måske et login. 

Med det nye site er flere vejledninger og dokumenter blevet “låste”. Det betyder, at man kun har adgang til materialet, hvis virksomheden man er ansat i er medlem af Danske Arkitektvirksomheder, og at du som ansat har et personligt login til danskeark.dk.

Som ansat i en arkitektvirksomhed skal du oprettes på Danske Arkitektvirksomheders hjemmeside, hvor du vil få tildelt et personligt brugernavn og password, så du kan hente alle dokumenter og vejledninger. 

Mangler du et login?

Så skal du og dine kollegaer i virksomheden kontakte jeres Danske Arkitektvirksomheders kontaktperson. Det er denne person, der kan oprette ansatte i systemet på hjemmesiden. 

Ved du ikke hvem Jeres kontaktperson er?

Så kan du få hjælp af Danske Arkitektvirksomheders medlemsadministrator Klaus Juelkert. Hans kontaktoplysninger finder du i boksen til højre. 

Når først du har et brugernavn og et password, så er du klar til at hente og læse alle dokumenter og vejledninger her på siden. Du logger ind øverst på hjemmesiden i højre hjørne ved at klikke på hængelåsen.