Foto af Ingelise Bogason og Mette Kynne Frandsen
Mette Kynne Frandsen (th.) har sammen med bestyrelsesformand på Arkitektskolen Aarhus Ingelise Bogason (tv.) modtaget Kongehusets ridderkors.

CEO i Henning Larsen modtager ridderkorset

Opdateret 21.08.19 |
Af:
Karen Sejr

CEO og partner i Henning Larsen, Mette Kynne Frandsen har modtaget ridderkorset for sin mangeårige indsats for dansk arkitektur og den kreative branches evne til at skabe vækst for Danmark.

H.M. Dronning Margrete har igen uddelt ridderkorset til en række danskere. Blandt dem er direktør i Henning Larsen, Mette Kynne Frandsen.

Hun modtager ridderkorset for sin mangeårige indsats for dansk arkitektur og den kreative branches evne til at skabe vækst for Danmark. Om tildelingen udtaler Mette Kynne Frandsen:

"Det er en kæmpe cadeau til såvel Henning Larsen som branchen. Det er dejligt, at arkitekters evne til at skabe vækst og sætte Danmark på verdenskortet med arkitektur bliver anerkendt.”

Mette Kynne Frandsen har været en del af ledelsen i Henning Larsen siden 1998 og blev i 2003 udnævnt som administrerende direktør. Hun er uddannet Arkitekt MAA fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1987 og siden MBA Byg.

"Det er dejligt, at arkitekters evne til at skabe vækst og sætte Danmark på verdenskortet med arkitektur bliver anerkendt.” Mette Kynne Frandsen, CEO og partner, Henning Larsen

Igennem sin lange karriere har hun bestredet en lang række poster – blandt andet har hun siddet i en række regeringsnedsatte udvalg og eksportråd, altid med fokus på at rådgive om kreative erhverv. Hun har også bestredet en række bestyrelsesposter bl.a. i Danske Arkitektvirksomheder. For nuværende er hun bestyrelsesformand i DI Rådgiverne samt DI's hovedbestyrelse.

Mette Kynne Frandsen modtog prisen ved audiens hos HKH Kronprins Frederik mandag den 19. august sammen med bestyrelsesformand på Arkitektskolen Aahus der også har modtaget ridderkorset.

Læs mere her