Illustration Lars og Lene

Reception: Velkommen til Lars Storr-Hansen og farvel til Lene Espersen

Dato 15.12.22 |
Af:
Karen Sejr

Vær med når vi siger velkommen til Danske Arkitektvirksomheders nye direktør Lars Storr-Hansen og farvel til Lene Espersen, direktør gennem de sidste otte år.

Den erfarne topchef Lars Storr-Hansen er ny adm. direktør i Danske Arkitektvirksomheder pr. 1. december. Det betyder også et farvel til Lene Espersen, der har stået i spidsen for arkitekternes brancheorganisation de sidste otte år.

I den forbindelse inviterer Danske Arkitektvirksomheder alle medlemmer, samarbejdspartnere, venner og netværk til reception hos Dansk Industri torsdag den 15. december.

Lars Storr-Hansen har solid erfaring fra bl.a. Dansk Byggeri og har gennem de seneste 15 år haft stor succes med at udvikle og drive forskellige branche- og arbejdsgiverorganisationer. Vi glæder os i Danske Arkitektvirksomheder over at have fået så stor en kapacitet ombord. Men - det betyder desværre også, at vi skal tage afsked med Lene Espersen, der fremover vil udleve sin vision om at sætte bæredygtighedsdagsordenen højere hos andre virksomheder og gennem diverse bestyrelsesposter.

Vi glæder os til at se mange af jer til et festligt farvel til Lene og en varm velkomst til Lars!

Invitation til reception