Foto af Lars Emil Kragh

Reception: Lars Emil Kragh - 60 år og ny underdirektør

Dato 05.09.23 |
Af:
Karen Sejr

Vær med når vi ønsker Lars Emil Kragh tillykke med de 60 år og udnævnelsen som underdirektør i Danske Arkitektvirksomheder.

Vi holder reception for Lars Emil Kragh tirsdag den 5. september, der hen over sommeren er rundet de 60 år og som før sommerferien desuden er blevet udnævnt til underdirektør hos Danske Arkitektvirksomheder.

Lars Emil Kragh har været ansat i lidt over otte år i Danske Arkitektvirksomheder, hvor han som chef for forretningsudvikling bistår og rådgiver medlemmer på det forretnings- og virksomhedsmæssige, faciliterer en række netværk og herudover som projektchef sikrer udvikling og implementering af organisationens strategi – Vi former en bæredygtig fremtid.

Lars Emil fortsætter med at rådgive medlemmer og vil desuden, som en del af ledelsen, fokusere på udvikling af nye medlemsservices samt være med til at sikre, at organisationens økonomi, strategi og projekter afspejler medlemmernes behov.

Vi glæder os til at se mange af jer til en hyggelig og festlig sensommer eftermiddag i DI’s gæsterestaurant på 7. sal i Industriens Hus.