PROJEKTFORSIKRING SIKRER KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Paul K. Jeppesen

Danske Arkitektvirksomheder og Marsh står bag nyt koncept baseret på forsikringer fra de internationale selskaber HDI, Allianz og Navigators. Tilbud skaffes inden for 24 timer for de mindre projekter og 48 timer for de større.

Med en ny model for projektforsikringer kombinerer vi det bedste fra de to hidtidige modeller for tilbudsindhentning. Med Marsh som agent opnår både små og store virksomheder alle storkundefordelene. Tilbudsindhentningen sikrer konkurrencen på anerkendte vilkår, men uden binding og betaling af mæglersalær.

Vores medlemmer slipper dermed for at vælge mellem de to traditionelle ulemper: enten selv at indhente priser fra flere selskaber på ofte usammenlignelige vilkår – eller at binde sig til en mægler med tilhørende salær for arbejdet.  Ønsker virksomheden mod forventning ikke at tage imod de fremsendte tilbud, kan man kvit og frit sige nej tak. Tilbudsindhentning sker efter udfyldelse og indsendelse af et spørgeskema om opgaven, kontrakten og de omfattede rådgivere. Herefter henter Marsh tilbud fra de tre anerkendte selskaber, og præsenterer det eller de bedste for virksomheden til endelig beslutning. Modellen er eksklusiv for medlemmer af Danske Arkitektvirksomheder og disses underrådgivere.

Hvis du ønsker tilbud fra mere end tre selskaber, eller der er behov for mere specialrådgivning omkring forsikringsdækning til et særligt projekt, kan Marsh i stedet udføre disse på traditionelle mæglervilkår. Også her er der særfordele. Medlemmer af Danske Arkitektvirksomheder betaler kun 10 % i mæglersalær for det tilbud der vælges, mod normalt 15 %. Fravælges samtlige tilbud sendes der ingen regning for mæglerarbejdet.

Læs mere om den fordelagtige nye model og hent skema til tilbudsindhentning her