Pluskontoret Arkitekters partnerkreds
Pluskontoret Arkitekters partnerkreds

Pluskontoret Arkitekter udvider partnerkreds

Dato 10.03.20 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Foto: Pluskontoret Arkitekter

Pluskontoret Arkitekter udvider sin partnerkreds med tre partnere, som alle er mangeårige medarbejdere i virksomheden. De tre nye partnere skal styrke og fortsætte udviklingen af Pluskontoret Arkitekters kerneområder børn og læring, boliger og bygherrerådgivning.

Pluskontoret Arkitekter udvider sin partnerkreds, som nu består af syv partnere. De nye partnere er Britta Hjuler, Peter Anker Møller og Kasper Møller, som alle tre er mangeårige medarbejdere.

Med udvidelsen af partnerkredsen ønsker Pluskontoret Arkitekter bl.a. at styrke og fortsætte udviklingen af virksomhedens kerneområder, børn og læring, boliger og bygherrerådgivning.

De tre nye partnere:

  • Britta Hjuler er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus og har primært arbejdet med børn og læring, som er to af Pluskontorets kerneområder. 
  • Peter Anker Møller er uddannet fra Arkitektskolen Aarhus og har de seneste år specialiseret sig i arbejdet med boliger, såvel nybyggeri som renoveringer.
  • Kasper Møller er uddannet bygningskonstruktør og har en kandidatgrad i arkitektur fra Arkitektur & Design på Aalborg Universitet. Han har i en årrække fungeret som projekterings- og byggeleder, samt ansvarlig for implementering af det digitale byggeri på tegnestuen.

Fremadrettet ejes Pluskontoret Arkitekter ligeligt af de syv partnere Mette Stavad, Suna Cenholt, Bent Madsen, Kristian Nordheim, Britta Hjuler, Peter Møller og Kasper Møller.

Læs mere om Pluskontoret Arkitekter