Illustration, megafon

OPEN CALL: Cases søges til to nye publikationer

Dato 29.06.22 |
Af:
Rikke Friis

Hos Danske Arkitektvirksomheder planlægger vi lige nu to nye publikationer om henholdsvis træbyggeri og bæredygtige enfamiliehuse. I den forbindelse er vi på jagt efter interessante projekter indenfor de to kategorier, som skaber social, økonomisk og/eller miljømæssig merværdi.

Så er det igen tid til at udvide vores eksempelsamling – denne gang med hele to nye hæfter. Gennem to nye publikationer om henholdsvis træbyggeri og bæredygtige enfamiliehuse vil vi dokumentere, hvordan vores medlemmer med en række spændende projekter skaber merværdi –  både socialt, økonomisk og miljømæssigt.

Skal jeres projekt med i en af de nye publikationer?

Hvis I har et spændende projekt indenfor enten træbyggeri eller bæredygtige enfamiliehuse, så hører vi meget gerne fra jer. Måske har I en interessant case med en god historie, som vi skal formidle i en af vores nye publikationer? Vi er på jagt efter:

  • Projekter i Danmark
  • Nybyggeri såvel som transformationsprojekter
  • Både stor og lille skala
  • Projekter som er færdige og taget i brug

Projekterne til de nye publikationer vil også indgå i vores store eksempelsamling Arkitektur med merværdi. Vi har tidligere udgivet flere publikationer til samlingen om blandt andet Renovering, Kulturarv og Ressourcer. Du kan finde alle vores publikationer her.

Vi håber, I har lyst til at være med i de nye udgivelser og ser frem til at høre fra jer. Udfyld meget gerne nedenstående formular, når I indsender projekter, og send dem til Rikke Friis på rf@danskeark.dk

Ved spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte os. Vi forventer at have de nye publikationer klar ved ultimo 2022. 

Deadline for at indsende projekter er mandag den 15. august 2022. 

Formular til indsendelse af projekter (Word)
Formular til indsendelse af projekter (PDF)