Nyt om markedsmuligheder i Central- og Østeuropa

Dato 17.01.20 |
Af:
Signe Moeslund Mains

DI inviterer medlemmer til at møde danske ambassadører og handelschefer i forbindelse med markedsmuligheder i Central- og Østeuropa. Kom og bliv klogere på muligheder og udfordringer fredag den 17. januar 2020 - uanset om du allerede er etableret, eller overvejer at udvide til disse markeder.

Bliv opdateret på den nyeste udvikling i Central- og Østeuropa, når DI inviterer medlemmer til at møde ambassadører og handelschefer i Polen, Slovakiet, Ukraine, Tjekkiet og Ungarn.

På mødet vil du blive klogere på markedsmulighederne i de fem lande samt på de udfordringer, der kan forekomme - og ikke mindst, hvordan man som dansk virksomhed overkommer disse. 800 danske virksomheder har allerede etableret sig i Central- og Østeuropa. Et område hvor forbrugerne oplever en stigende købekraft.

Mødet henvender sig både til virksomheder, som allerede er etableret i de fem lande og de som overvejer at udvide sin forretning til disse markeder.

Praktisk info

Prisen for deltage er 300 kr. eks. moms. Arrangementet er for medlemmer af DI. Tilmelding er senest mandag den 13. januar 2020.

Læs mere om arrangementet