Ny partner og ejerkreds i NORD
Fra venstre: Tidligere medejer og nu seniorpartner Klaus Christensen, partner og kreativ chef Marie Mølgaard Vinther, adm. direktør Bengt Nielsen og ny medejer Jesper Kjeldsen.

Ny partner og ejerkreds hos Arkitektfirmaet NORD

Dato 11.05.23 |
Af:
Pressemeddelelse

Som led i fremtidssikringen er projekteringschef Jesper Kjeldsen netop indtrådt i ejerkredsen hos Arkitektfirmaet NORD. Han er uddannet bygningskonstruktør, DGNB-konsulent og kom til Arkitektfirmaet NORD i sommeren 2021. Samtidigt træder Klaus Christensen ud af ejerkredsen og tiltræder stillingen som seniorpartner.

”At vi kan gennemføre et generatitionsskifte som giver plads til, at vi kan tilføre nye kræfter til ejerkredsen, og samtidigt fastholde en god kollega og en yderst kompetent medarbejder som Klaus i NORD, må på alle måder betegnes som en stor succes. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Klaus i hans nye rolle som seniorpartner og med Jesper nu i rollen som partner,” siger medejer og administrerende direktør Bengt Nielsen.

Jesper, der har en solid byggefaglig baggrund og omfattende projekteringserfaring, trådte ind i NORDs ledelsesgruppe i 2022 og står i spidsen for virksomhedens interne arbejdsprocesser og kvalitetssikringssystem. Som projekteringschef er Jesper involveret i mange af firmaets projekteringsopgaver og sikrer samtidigt support til firmaets byggeledere.

Klaus Christensen vil i kraft af rollen som seniorpartner forsat være medvirkende til at udvikle og fastholde NORD som et succesfuldt arkitektfirma, som han har bidraget til igennem mere end 37 år, heraf de 32 år som ejer.

Læs hele pressemeddelelsen her