Foto af Sanne Wall-Gremstrup
Sanne Wall-Gremstrup - udnævnt til administrerende direktør hos arkitektvirksomheden Schmidt Hammer Lassen.

Ny direktør hos Schmidt Hammer Lassen

Opdateret 24.04.19 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Lars Bech

Arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen Architects, der blev en del af det globale arkitektur- og designfirma Perkins+Will i 2018, har udnævnt Sanne Wall-Gremstrup til ny administrerende direktør.

Sanne Wall-Gremstrup er kendt for sin evne til at kombinere komplekst kreativt virke med stærke finansielle resultater og tilfører stillingen kompetencer inden for strategi, forandringsledelse og internationalisering.
 
“I mit arbejde i den danske arkitektbranche har jeg i de seneste 12 år fulgt Schmidt Hammer Lassens exceptionelle arbejde og imponerende vækst, herunder fusioneringen med Perkins+Will i 2018,” siger Sanne Wall-Gremstrup. “Det er et rigtigt spændende tidspunkt at slutte sig til et af Skandinaviens mest respekterede firmaer, og jeg ser frem til at løfte virksomhedens vision og ambitiøse målsætninger for fremtiden sammen med mine nye kolleger i Aarhus, København og rundt om i verden.”
 
Sanne Wall-Gremstrup har mere end 15 års erfaring som administrerende direktør, senest som administrerende direktør for Arkitektens Forlag, en kommerciel fond, der bl.a. gennem udgivelsen af fagbladet Arkitekten promoverede dansk arkitektur i Danmark og i udlandet.

Læs mere