Foto af ny direktør ved ADEPT Camilla Klingenberg
Camilla Klingenberg startede i 2011 som praktikant hos ADEPT - pr. 1. september 2019 kunne hun sætte sig i direktørstolen.

Ny direktør hos ADEPT

Dato 06.12.19 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Foto: Jakob Birgens

Pr. 1. september 2019 er Camilla Klingenberg tiltrådt som ny administrerende direktør hos ADEPT. Camilla Klingenberg startede i 2011 som praktikant og skal fremadrettet stå i spidsen for den københavnske tegnestue sammen med de tre stiftende partnere. 

Camilla Klingenberg har været en del af arkitektvirksomheden ADEPT i otte år, hvor hun startede som praktikant og efterfølgende har arbejdet som projektleder. Tegnestuens udnævnelse af en ny administrerende direktør beskrives som et naturligt resultat af en lang række større projekter i Danmark og Tyskland.

Medstifter Martin Krogh, der har indtil nu siddet på direktørposten, har overladt stafetten til 31-årige Camilla Klingenberg. Martin Krogh forklarer:

"Med Camilla ved roret for tegnestuens administrative opgaver, kan vi frigive ressourcer til at fokusere endnu mere på den arkitektoniske udvikling. Det er et meget bevidst valg at vælge en kandidat som allerede kender tegnestuen så indgående som Camilla gør. I samarbejdet med Camilla er vi sikre på at møde stor forståelse for vores tegnestuekultur og arkitektur, men får også nye øjne på organisation og daglig drift". 

De tre stiftende partnere Martin Krogh, Anders Lonka og Martin Laursen fortsætter i ADEPTs ledelse.

Læs mere om ADEPT