Foto af ny ledelse hos Zeso Architects
Den nye ledelse hos Zeso Architects. Fra venstre: Partner Kelly Andrew Nelson, adm. direktør Kristian Weber Thomsen og partner Claus Høeg Olsen

Ny direktør hos Zeso Architects

Dato 03.02.21 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Zeso Architects

Kristian Weber Thomsen, tidligere projektleder og teknisk direktør hos Zeso overtager stafetten som adm. direktør fra Torben Juul, der som medstifter af arkitektvirksomheden, har valgt at lade nye kræfter komme til efter 12 år på posten.

Den nye ledelse i Zeso Architects kombinerer kræfter fra virksomhedens stiftelse med stærke profiler, som har haft en stor andel i at definere tegnestuen igennem de senere år:

Claus Høeg Olsen, stiftende partner og som har bygget tegnestuen op fra bunden, fortsætter som primær partner med fokus på fortsat at sikre tegnestuens høje tekniske niveau.

Kelly Andrew Nelson fortsætter som primær partner. Kelly har været partner siden 2014 og er ansvarlig for at have opbygget tegnestuens Connectivity ekspertise og forvandlet den til flere realiserede lufthavnsprojekter i Danmark og det øvrige Norden.

Kristian Weber Thomsen, projektleder og teknisk direktør for tegnestuen, overtager rollen som administrerende direktør, som en naturlig udvikling af hans rolle som halvdelen af den daglige ledelse igennem de sidste tre år.

Om sin nye rolle siger Kristian Weber:

”Vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen i denne nye konstellation og sammen videreudvikle ZESO Architects med afsæt i virksomhedens grundlæggende værdier og vision. Den kommende tid vil vi i ledelsen have fokus på at styrke vores nuværende kompetencer som virksomhed samt planlægge tegnestuens udvikling for de kommende år."

Generationsskiftet betyder samtidig et farvel til Torben Juul der har været adm. direktør i 12 år og dermed medstifter af ZESO Architects.

Læs mere på ZESO Architects hjemmeside