Ny bemanding i personalejura DI
Sådan ser teamet bag DI Personalejura fremadrettet ud: Fra venstre: Peter Klint Nielsen, Lotte Gaarn Johansen, Tina Munch og Trine Labuhn.

Ny bemanding i DI Personalejura

Opdateret 25.10.18 |
Af:
Signe Moeslund Mains

DI stræber efter at give sine medlemmer størst mulig tilgængelighed, effektive sagsgange og nuancerede svar. For at styrke rådgivningen til medlemmerne og sagsbehandlingen af personale- og overenskomstsager, er DI Personalejura blevet udvidet med to ekstra specialister inden for arbejds- og ansættelsesret.

Når det kommer til HR og personalejura, er det stadig Dansk Industri (DI), der varetager rådgivningen af medlemmerne. Det gælder eksempelvis, når du har spørgsmål om ansættelse, løn, opsigelse, ferie, efteruddannelse m.m. DI har styrket sit team, og nu har du mulighed for at kontakte fire jurister, som alle har erfaring med ansættelsesret og de overenskomster, der gælder på arkitektområdet. 

Hvis du har ansatte, har du måske allerede være i kontakt med enten Lotte Gaarn Johansen eller Tina Munch, og dem vil du stadig kunne kontakte. De vil fremover blive suppleret af yderligere to jurister, nemlig Peter Klint Nielsen og Trine Labuhn.

Alle fire kan hjælpe med rådgivning og svare på spørgsmål, når det drejer sig om medarbejdere, der er dækket af overenskomsterne med Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD), Jordbrugsakademikerne (JA), Konstruktørforeningen (KF) og Teknisk Landsforbund (TL).

Ud over de overenskomstspecifikke spørgsmål står alle fire også klar, når det gælder generel sparring om lovgivning og ansættelsesret uden for overenskomsterne. 

Du er mere end velkommen til at kontakte én af de fire jurister, hvis du har spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte teamet pr. e-mail på adressen: arkitekt@di.dk, hvorefter en af juristerne vil vende tilbage til dig.

Her kan du finde formularer og mere om rådgivning inden for HR og Personale