Foto af Gyrithe Saltorp

Ny adm. direktør hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Opdateret 11.04.18 |
Af:
Pressemeddelelse

Foto: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Gyrithe Saltorp bliver ny administrerende direktør i Vilhelm Lauritzen Arkitekter fra den 1. maj 2018. Det sker i forbindelse med, at den nuværende administrerende direktør Søren Daugbjerg har valgt at udtræde af partnerkredsen. 

Med ansættelsen af Gyrithe Saltorp som ny adm. direktør skærper Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA) sit fokus yderligere på udvikling af kunderelationen og optimering af værktøjer til tidssvarende, effektive og værdiskabende byggeprocesser.

Gyrithe Saltorp har mange års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen i både offentligt og privat regi. Senest kommer hun fra en stilling som direktør i Bygningsstyrelsen.

"Der er en vis poetisk retfærdighed i, at jeg bevæger mig fra rollen som bygherre til rådgiverrollen". Gyrithe Saltorp, adm. direktør hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Med omfattende erfaringer som bygherre og et mangeårigt udviklende samarbejde med branchen, er det VLA's forventning, at den nye administrerende direktør vil udfordre og bidrage væsentligt til en optimering af samarbejdsformer og processer. Om sin nye rolle siger Gyrithe Saltorp:

”Der er en vis poetisk retfærdighed i, at jeg bevæger mig fra rollen som bygherre til rådgiverrollen. Byggeriet er inde i en fornuftig udvikling, med fokus på nye samarbejdsmetoder og værktøjer, som jeg anser det for et privilegie fortsat at bidrage aktivt til. At udvikle byggeri fra arkitektens og rådgiverens side er en spændende udfordring, og jeg forventer, at vi kan tilføre hinanden flere facetter og gode, robuste resultater.”

Dialog og samarbejde er bærende elementer i Gyrithe Saltorps tilgang til ethvert samarbejde. I bygge- og ejendomsbranchen er hun en yndet indlægsholder, som gerne tegner tydelige billeder af, hvad udfordringer, læring og løsninger er.

Læs mere