Foto: Daylight Steven Holl
Arkitekten Steven Holl modtog prisen for Daylight in Architecture i 2016.

Nominer din kandidat til The Daylight Award 2018

Opdateret 27.09.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Foto: Velux Fonden

Der er åbnet for indstillinger til The Daylight Award 2018. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have prisen ved at nominere din(e) kandidat(er) indtil den 31. december 2017.

Hvem skal vinde en af de eftertragtede priser til The Daylight Award 2018? Optakten til prisuddelingen i 2018 er allerede i gang. I den anledning gæster sidste års vindere København: Den anerkendte arkitekt Steven Holl og dagslys-forskeren Marilyne Andersen fra Schweiz.

Læs mere om foredraget her

Frem til 31. december 2017 kan du nominere en person eller gruppe, som du mener har gjort et fremragende stykke arbejde med at sætte fokus på dagslys i arkitekturen. 

Nominer din kandidat her

The Daylight Award sætter fokus på arbejdet med dagslys i arkitekturen som et værktøj til blandt andet at skabe bedre indeklima og bæredygtighed. Prisen har især fokus på samarbejdet mellem teori og praksis. Prisen uddeles hvert andet år i to kategorier: Daylight Research og Daylight in Architecture. Prisen uddeles til enkeltpersoner eller grupper, som har udmærket sig i arbejdet med dagslys i arkitekturen.