Foto unsplash

Netværksdag for 10I10-Netværket: "Hvordan ramme- og prissætter du dit arbejde?"

Dato 24.05.24 |
Af:
Kith Lerche-Gregersen

Vi glæder os til at byde dig velkommen til endnu en spændende session i 10I10-netværket for yngre og nyetablerede virksomheder fredag den 24. maj i Valencia.

Du kan stadig nå at blive en del af Danske Arkitektvirksomheders nye netværk for yngre og små virksomheder dvs. med under 10 ansatte og under 10 år gammel. Vi afholder netværksdag fredag den 24. maj kl. 11-17 i Valencia på Vesterbrogade i København. 

Denne gang skal vi se nærmere på endnu et af vores centrale emner: "Hvordan ramme- og prissætter du dit arbejde?" 

Uanset om det handler om et projekt, en mindre opgave eller en konkurrence, er det afgørende at have den rette ramme og prisfastsættelse. På dagen vil du få en grundlæggende forståelse af, hvor vigtigt det er at have klare rammer, og du bliver introduceret til et konkret værktøj til at definere denne for din virksomhed. Du vil også få indsigt i begreber som fx ”Scope of Work”, og hvordan det kan styrke din forretning. Derudover vil vi se på aspekter som prissætning af arkitektydelser og betydningen af en velovervejet prissætningsstrategi.

Programmet består af oplæg, diskussioner og erfaringsudveksling med andre deltagere, der også arbejder på at optimere deres prissætning og skabe optimale rammer for deres arbejde.

Program

  • Velkomst
  • Et blik på, hvor vi er? / hvem vi er som branche?
  • Dagens tema: Rammesætning for din virksomhed
  • Dagens tema: Prissætning for arkitektydelser
  • Opsamling og afslutning

Vi glæder os til at se dig!