Foto af Lone Wiggers, Henrik Sarto og Anne Sarto

mtre bliver en del af C.F. Møller

Dato 08.12.21 |
Af:
Pressemeddelelse

Foto: C.F. Møller Architects / Peter Sikker Rasmussen

Rådgivningsvirksomheden mtre med speciale i spaceplanning, bygherrerådgivning og brugerinvolvering bliver en del af C.F. Møller Architects.

C.F. Møller Architects er kendetegnet ved at arbejde holistisk og har siden begyndelsen i 1924 opbygget en række ekspertiser indenfor arkitektur, landskab og urbanisme, product design, healthcare og bygherrerådgivning. Nu bliver C.F. Møller yderligere styrket med købet og integrationen af mtre, der har mere end 15 års erfaring som specialister indenfor spaceplanning, bygherrerådgivning og brugerinvolvering.

”Vi ser frem til at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere integrerede rådgivningsydelser, hvor vores samlede kompetence- og ydelsespallette nu bliver både bredere og endnu mere specialiseret, siger Lone Bendorff, CEO hos C.F. Møller Architects.

mtre fortsætter som selvstændigt brand

Integrationen mellem mtre og C.F. Møller Architects skaber et styrket fagligt fællesskab, hvor mtre får C.F. Møllers faglige ekspertiser til rådighed og styrket muligheden for at bevæge sig ind på det internationale marked.

”Vi ser frem til at indgå i en fagligt bredere kontekst og vil kunne høste store fordele af C.F. Møller Architects’ tværfaglighed og geografiske tilstedeværelse." Anne Sarto og Henrik Sarto, stiftere og ledere af mtre

”mtre ser frem til at indgå i en fagligt bredere og ikke mindst større geografisk kontekst og vil kunne høste store fordele af C.F. Møller Architects’ tværfaglighed og geografiske tilstedeværelse. Det skaber et godt grundlag for at realisere de udviklingsmuligheder og potentialer, vi ser for os, og vi ser frem til i fællesskab at kunne realisere den pallette af muligheder, udtaler Anne Sarto og Henrik Sarto, stiftere og ledere af mtre.

mtre integreres i C.F. Møller Architects som et selvstændigt brand, og Anne og Henrik Sarto fortsætter som ledere af mtre.

I maj 2022 flytter mtre fra sine nuværende lokaler i Østergade til C.F. Møllers lokaler i Hillerødgade i København for at styrke samarbejdsrelationen yderligere.

Læs mere her