Foto af Skovtårnet

Mipim: Global Danish Solutions

Dato 14.03.23 |
Af:
Karen Sejr

Hvordan bidrager dansk innovation og knowhow til grøn omstilling og en mere bæredygtig verden? Hvilke løsninger og tilgange er med til at skabe værdi - også på globalt plan? Kom med til den internationale event i Grand Palais, Cannes, hvor vi kaster lys på Danmarks potentialer, når der skal investeres, bygges grønt og udvikles helt nye tilgange med bæredygtigheden i højsædet.

Byggesocietetet, Byens Netværk, Proptech Denmark og Danske Arkitektvirksomheder byder velkommen til et internationalt event på ejendomskonferencen Mipim i Cannes.

Vi zoomer ind på innovative løsninger i den grønne omstilling og ser eksempler på, hvordan bygge- og ejendomsbranchen er med til at udvikle løsninger og forretningsmodeller, der kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Hvor og hvordan ser vi den gode forretning i den grønne omstilling? Hvad er det for en viden og konkrete løsninger, der kan gøre en forskel – også på globalt plan?

Deltag og få det store billede på klodens udfordringer - og bliv klogere på de danske løsninger og forretningsmodeller i Palais des Festivals.

Deltagelse kræver badge / adgangsbillet til Mipim Palæet.

Program

  • Keynote: Professor & Vice Dean Katherine Richardson, Leader Sustainability Science Centre, UCPH

Panel:

  • Susan Carruth, Architect & Partner, Head of Operations, GXN
  • Jack Renteria, Director of Living Concepts, Alfa Development
  • Ritu Jain, Co-Founder & CPO, LifeX