illustration MIPIM

MIPIM: Global Danish Solutions - and how to build a more sustainable World

Dato 16.03.22 |
Af:
Karen Sejr

Hvordan ser den grønne omstilling ud fra et dansk perspektiv – og hvor langt er den danske byggebranche med at udvikle viden og løsninger, der kan gøre en forskel, også på globalt plan? Vi lægger op til debat på MIPIM 2022 i Cannes sammen med DI, Byens Netværk og Byggesocietetet.

Fire store foreninger i den danske byggebranche er i år gået sammen om at lave en international event på bygge- og ejendomsfestivalen MIPIM, der skal vise eksempler på, hvordan den danske byggeindustri arbejder med at udvikle løsninger og forretningsmodeller, der kan bidrage til en mere bæredygtig verden.

Tidligere EU-kommissær og formand for den grønne tænketank CONCITO, Connie Hedegaard, lægger ud med en status på verdens klimaudfordringer. Hvordan sætter vi realistiske mål, og hvordan kan Danmark bidrage positivt i den grønne omstilling?

Herefter byder vi velkommen til et panel bestående af nøglepersoner i BIG, VELUX og CITY OF COPENHAGEN, der fra hver deres kant vil fortælle, hvordan de skaber bæredygtige løsninger for byggeriet – både i Danmark og internationalt. Hvor ser - og sikrer de - den gode forretning i den grønne omstilling?

I panelet indgår:

Kai-Uwe Bergmann, Partner at BIG, Bjarke Ingels Group
Lone Feifer, Director for Sustainable Buildings, VELUX Group
Camilla van Deurs, City Architect, City of Copenhagen
Gustaf Lilliehöök, partner, NREP

Moderator er Lene Espersen, CEO i Danske Arkitektvirksomheder.

Kom med og bliv klogere på de danske løsninger og forretningsmodeller i Palais des Festivals, hvor vi slutter af med netværk og forfriskninger.

Deltagelse kræver badge / adgangsbillet til MIPIM Palæet.

Vil du vide mere? Kontakt chef for forretningsudvikling Lars Emil Kragh på e-mail: lek@danskeark.dk.