Foto fra MIPIM 2019

MIPIM: Byudvikling med merværdi

Dato 17.03.22 |
Af:
Byens Netværk

Foto: Danske Arkitektvirksomheder

Hvordan skaber vi bæredygtig merværdi i byudviklingen? Og hvilke greb kan byggeriet trække på, så vores byer bliver sunde, resiliente og klimasikre? Danske Arkitektvirksomheder og Byens Netværk tager fat om de centrale emner med branchen og laver et fælles manifest.

Mere end tre fjerdedele af europæerne bor i byområder, og der er mere end nogensinde brug for løsninger, der kan sikre grøn omstilling og en bæredygtig bygge- og boligsektor. Her har hele byggebranchen - bygherrer, arkitekter, producenter, ingeniører og entreprenører - et fælles ansvar, som ikke blot handler om at sikre klimaet, men også at sørge for, at den måde vi planlægger på, bygger på og bor sammen på, har en merværdi, der kan transformere negativt forbrug til positivt overskud på alle parametre.

Vi har inviteret en række faglige kapaciteter til at komme med deres bud på, hvad der skal til for at få den grønne omstilling til at slå igennem i byudviklingen – fra klimasikring, CO2-reduktion og materialebevidsthed til nye boformer, adfærdsfremmende arkitektur og social bæredygtighed. 

Du kan møde:

  • Lisbeth Nørskov Poulsen, Director, CEBRA Architects
  • Jens Kramer Mikkelsen, Urban Director, NREP
  • Mette Thiberg, Development Director, ELF Development
  • Bente Lykke Sørensen, Director of Strategic Urban Development, City of Aarhus
  • ​Rasmus Jessing, Construction Director, KAB

Kom med og tag del i stafetten om et samlet manifest og en fælles fordring om at skabe merværdi for en klode i bedre balance, når vi inviterer til debat om den grønne byggebranche på MIPIM 2022. Danske Arkitektvirksomheder afholder arrangementet sammen med Byens Netværk.
Tilmelding sker via Byens Netværk

Har du spørgsmål til arrangementet eller vil du vide mere, kan du kontakte Lars Emil Kragh på e-mail: lek@danskeark.dk