Medlemskursus: Nye forsikringsformer til nye behov

Opdateret 05.04.17 |
Af:
Paul K. Jeppesen

Nye samarbejdsformer og kontraktmodeller kræver moderne forsikringer. Hør om de forskellige muligheder og det nye koncept for projektforsikringer og øvrige erhvervsforsikringer.

Danske Arkitektvirksomheder og MARSH udbyder kursus om forsikringer til vores medlemmers indehavere og medarbejdere. Deltagelse er gratis, men antallet af pladser er begrænset, og derfor er det efter ”først til mølle-princippet”.

På kurset vil vi blandt andet gennemgå virksomhedernes ansvar i forhold til ABR 89, Danske Arkitektvirksomheders krav til vores medlemmers forsikringer samt fordele og risici ved totalrådgiverrollen. Du kan se det fulde program i pdf'en herunder.

Underviserne fra MARSH er medarbejdere som har deltaget i udviklingen af de nye forsikringsordninger hos Danske Arkitektvirksomheder og indgår i det daglige team for Danske Arkitektvirksomheder hos MARSH.

Fra Danske Arkitektvirksomheder deltager som underviser chefkonsulent, cand. scient. pol Paul K. Jeppesen, der har deltaget i udvikling, forhandling, rådgivning og undervisning på området siden 1985.

Tilmelding skal ske til Ulla Michael um@danskeark.dk. Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 9. maj.

Kursus om forsikringer 2017