Ejerkredsen hos arkitektfirmaet Mangor & Nagel
Ejerkredsen i Mangor & Nagel. Fra venstre Søren Stoustrup, Karsten Nagel, Torben Nagel, Bente Andersen, Jakob Andersen og Claus Smed Søndergaard.

Mangor & Nagel Arkitekter udvider ejerkredsen

Opdateret 17.05.17 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Mangor & Nagel

Arkitektvirksomheden har fået tre nye medejere i form af firmaets nuværende administrerende direktør, den tekniske direktør og tilbuds- og markedschefen. Desuden træder en af firmaets kreative profiler ind som associeret partner.

"Det er en naturlig videreudvikling i firmaets snart 70-årige historie, at vi får yngre kræfter ind i ejerkredsen, så vi kan fortsætte den positive udvikling, som firmaet er inde i," siger ejer og kreativ direktør Torben Nagel, hvis far var en af firmaets stiftere tilbage i 1948. Indtil nu har han sammen med sin bror Karsten Nagel været ejer af Mangor & Nagel. 

De tre nye partnere er administrerende direktør Bente Andersen, teknisk direktør Jakob Andersen og tilbuds- og markedschef Søren Stoustrup. Desuden er kreativ chef Claus Smed Søndergård indtrådt som associeret partner. I det daglige indgår han i tæt samarbejde med kreativ chef Claus Jørgensen, som er en af firmaets vigtige nøglepersoner.

"Det er målet at styrke den platform, vi allerede står på, og fortsætte udviklingen af firmaets arkitekturprofil ud fra vores tre valgte perspektiver: det arkitektoniske, tekniske og økonomiske," Bente Andersen, adm. direktør, Mangor & Nagel

"Det er målet at styrke den platform, vi allerede står på, og fortsætte udviklingen af firmaets arkitekturprofil ud fra vores tre valgte perspektiver: det arkitektoniske, tekniske og økonomiske. Vores styrke er at lytte til, inspirere og samarbejde med vores bygherrer, så vi sammen får skabt projekter, som slutbrugerne er rigtig glade for," siger adm. direktør Bente Andersen. 

Brødrene Nagel er stadig aktive og dybt involverede i firmaets videre udvikling. Det bliver de ved med at være, og den udvidede ejerkreds har allerede et integreret og velfungerende samarbejde.

Læs mere her