Lene Espersen åbner Nordic BIM Academy

Opdateret 21.02.18 |
Af:
Mia Winther-Queen

I løbet af tre dage deler internationale og danske eksperter ud af deres erfaringer og viden om BIM og digitalisering af byggeriet til Nordic BIM Academy 2018. 

Den tre-dages konference Nordic BIM Academy, der afholdes for anden gang, har fokus på, hvordan man optimerer tværfagligt samarbejde i byggebranchen med brug af digitale værktøjer. 

Dagene er pakket med præsentationer, hvor blandt andre Lene Espersen, direktør i Danske Arkitektvirksomheder, holder keynote-tale om, hvad digitaliseringen har betydet og fremover vil betyde for de danske tegnestuer, som i stigende grad arbejder på en international scene.

Konferencen er et samarbejde mellem Nohron, BIM Equity og buildingSMART. Konferencen har fokus på proces og udveksling af viden på tværs af fag-discipliner og softwareplatforme. Afsættet bliver i konkrete projekter, præsenteret af medarbejdere som dagligt har de digitale værktøjer i hænderne.

De tre dage byder blandt andet på konkurrencen “Build Copenhagen Live”, hvor tværfaglige grupper kæmper om at skabe det bedst mulige projekt på kort tid. Dagene byder også på studieture til Kalvebod Fælled Skole af Lundgaard & Tranberg, Tagkronen i Vanløse af Sangberg Architects og DTU 310 af Christensen & Co.

Find programmet for alle tre dage her