Få redskaber til at håndtere arbejdet med prækvalifikation

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Mia Winther Queen

Akademisk Arkitektforening holder kursus om prækvalifikation, der skal hjælpe dig til en bedre strategi for arbejdet med ansøgninger. 

Med en effektiv strategi for arbejdet med ansøgningerne om prækvalifikation kan man undgå at spilde tid og kræfter, samtidig kan man styrke sin egen deltagelse i konkurrencen om arkitektopgaverne. Dette kursus hjælper din virksomhed med at håndtere det omfattende arbejde med prækvalifikation. 

Kurset giver en generel introduktion til, hvordan rådgivere får statslige og offentlige opgaver gennem offetlige udbud. Vi tager fat på både den helt basale proces omkring det såkaldte akkvisitionsarbejde – hvor annonceres offentlige udbud, og hvad kræver det at byde? Samt de mere strategiske og individuelle overvejelser – hvilke udbud skal man gå efter, og hvad gør jeg for at komme i betragtning?

Underviser Jennifer Dahm Petersen

Nye vinkler på arbejdet

Kurset henvender sig både til dem, der mangler basal viden om akkvisitionsarbejdet og dem, der allerede har erfaring på området, men gerne vil have nye vinkler på deres arbejde og metoder. 

"Hvis området er helt nyt for én, giver kurset en grundig indføring i akkvisitionsarbejdet. For den mere erfarne giver det mulighed for at få sin tilgang perspektiveret. Derudover er dagen i sig selv en platform for netværk og videndeling kollegaer imellem. Jeg har flere gange oplevet, at der er dannet langvarige alliancer under kurset. Og et par kursister, som var mellem jobs, har været heldige efterfølgende at blive rekrutteret til kommunikationsstillinger," fortæller Jennifer Dahm Petersen.

Du kan læse mere om kurset her