Kurser i Ydelsesbeskrivelse Byggeri og Landskab 2018

Opdateret 05.04.18 |
Af:
Karen Sejr

Danske Arkitektvirksomheder og FRI afholder kurser for medlemmer i den nye ydelsesbeskrivelse "Byggeri og Landskab 18" i Aarhus og København. Tilmelding foregår efter først til mølle, og der åbnes for tilmeldinger torsdag den 5. april kl. 10.

Ydelsesbeskrivelsen Byggeri og Planlægning 2012 er blevet revideret og hedder nu Byggeri og Landskab 2018. Der er tale om en radikal ændring af, hvilke ydelser der skal leveres, og faserne er også ændret. Ydelsesbeskrivelsen er udarbejdet ud fra bestemmelserne i den nye ABR 18 og BR 18 og håndterer de nye krav, som rådgiverne bliver mødt med. Dette kursus giver dig den bedste mulighed for en gennemgang af de nye regler og de tanker, som ligger bag bestemmelserne.

Danske Arkitektvirksomheder og FRI afholder fælles kursus for medlemmer, hvor den nye ydelsesbeskrivelse for Byggeri og Landskab 2018 gennemgået.

Undervisere: Senior projektleder Niels Christian Toppenberg, COWI og arkitekt Kim Christiansen, Arkitektfirmaet Kim Christiansen, der begge har været projektledere på den nye ydelsesbeskrivelse.

Vi har erfaring med, at der er stor rift om pladserne. Tilmelding foregår derfor efter først-til-mølle, når der åbnes for tilmeldinger torsdag den 5. april kl. 10.00.

Tilmelding i Aarhus den 9. maj

Tilmelding i København den 1. maj