KOM TIL FINALEN AF NORDIC BUILT CITIES CHALLENGE

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Cathrine Filia Trakossas

Illustration: White

”Eyes of Runavík” - udarbejdet af White m.fl. – er et af de 19 løsningsforslag der er i finalen af Nordic Built Cities Challenge.
”Eyes of Runavík” - udarbejdet af White m.fl. – er et af de 19 løsningsforslag der er i finalen af Nordic Built Cities Challenge.

Så er konkurrencen ved at lakke mod enden, og det er tid til at kåre vinderne af årets Nordic Built Cities Challenge. Finalen finder sted den 3. november i DR Koncerthuset i København, hvor alle er velkomne.

Nordic Built Cities Challenge er en konkurrence om at finde bæredygtige og tværdisciplinære løsninger på byudviklingsprojekter i norden som trænger til et løft.

Der kom i alt 149 løsningsforslag til de seks forskellige byudviklingsprojekter, og nu er der 19 forslag indstillet til finalen, der finder sted den 3. november i DR Koncerthuset. Ved prisoverrækkelsen deltager flere prominente gæster heriblandt erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen og Københavns overborgmester Frank Jensen – og blandt finalisterne findes bl.a.:

  • SLA m.fl. med forslaget ”The soul of Nørrebro” - Hans Tausen Park, Danmark
  • White m.fl. med forslaget ”Eyes of Runavík” – Runavík, Færøerne
  • Kristine Jensens Tegnestue m.fl. med forslaget ”Hygge” – Runavík, Fæøerne
  • Krydsrum Arkitekter m.fl. med forslaget ”Having Less To Live More” – Sege Park, Sverige
  • BOGL m.fl. med forslaget ”It Takes A Block” – Sege Park, Sverige.

Den nordiske vinderpris er 500.000 NOK, prisen til andenpladsen er 400.000 NOK, og prisen til tredjepladsen er 300.000 NOK. 

Læs mere og tilmeld dig her