Billede af Voss Videregående Skole, Norge. AART architects og NORDIC - office of architecture. Foto: Kontraframe
Voss Videregående Skole i Norge af AART architects og Nordic Office of Architecture.

International kernefortælling - vil I være med?

Opdateret 30.10.19 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Foto: Kontraframe

Danske Arkitektvirksomheders Fokusudvalg for Forretningsudvikling søger videoer af danske projekter i ind- og udland. Videoer skal bruges af samarbejdspartnere og "ambassadører" til synliggørelse og eksponering af danske løsninger, design og bæredygtige tiltag. 

Nogle af jer har allerede opgaver i udlandet, og nogle vil gerne i gang eller have endnu flere opgaver uden for landets grænser. Nu har I som medlemmer muligheden for at få jeres projekter eksponeret, for vi skal nemlig i gang med at producere en række små film, men - vi mangler filmklip af jeres projekter i ind- og udland!

Danske Arkitektvirksomheders Fokusudvalg for Forretningsudvikling har med hjælp fra kommunikationsfirmaet, FRIDAY, udviklet en fælles International Kernefortælling for de danske arkitektvirksomheder. Denne fortælling skal nu formidles i en serie af små, tematiserede film.

En række ”ambassadører” og samarbejdspartnere har efterspurgt sådanne videoprodukter. Både herhjemme og i udlandet bliver jeres projekter tit brugt til at fortælle om den danske velfærdsstat, dansk design og/eller bæredygtige løsninger - og det er netop dét, de kommende små film skal bruges til.

Godter i arkiverne?

Vi har brug for film- og videoklip i en god kvalitet af byggerier, landskaber og anlæg, som også meget gerne må være optaget af professionelle. Det kan som sagt både være eksempler fra Danmark eller udlandet.

Kontakt Danske Arkitektvirksomheders chefkonsulent, Tine Weisshappel Holmboe, hvis I er interesserede i at vide mere eller ligger inde med videoer, I mener, der kan bruges.

I bedes sende materialet hurtigst muligt, og fristen for indsendelse er torsdag den 14. november 2019.

Bemærk venligst at vi desværre ikke kan love, at alt indsendt materiale vil blive brugt.