Billede af holdet bag RENOVER pris vinderne i 2020: Herman K
Holdet bag Herman K. Vinder af Renoverprisen 2019.

Indstil dit bud på Danmarks bedste renovering

Dato 07.01.20 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Foto: Melissa Ørnstrup

Fra i dag og indtil den 1. marts 2020 kan alle indstille deres yndlingsrenovering til RENOVER prisen – uanset om du er håndværker, arkitekt, ingeniør, bygherre eller parcelhusejer. Ud over æren af at kunne kalde sig Danmarks bedste, får vinderholdet en check på 100.000 kr.

”Vi er altid meget spændte på at se, hvilke renoveringer der kommer ind – og hvert år bliver vi overraskede over, hvor mange forskellige og nye typer af renoveringer, der er i Danmark. Det er vigtigt for os at få disse eksempler frem i lyset, så de kan inspirere andre. Og det er vigtigt for os at kåre Danmarks bedste, så det kan være et foregangseksempel for andre,” siger Lars Axelsen, administrerende direktør i Grundejernes Investeringsfond.

Alle typer renoveringer skal med

Sidste år blev der indstillet 157 projekter til RENOVER prisen af vidt forskellig karakter – blandt andet en gammel postgård, som i dag fungerer som attraktive kontorlokaler, en transformerstation, der i dag er et eksklusivt hotel og en tidligere vindmøllefabrik i Viborg, der i dag er blevet til et mekka for streetkultur for børn og unge. Parterne bag RENOVER prisen håber, at der igen i år vil komme indstillinger af mange forskellige typer renoveringer.

Vinderen af RENOVER prisen 2019 blev Herman K - en renovering af en gammel tranformerstation i Indre København, der i dag er forvandet til et hotel.

Indtil din kandidat

Du kan indstille et renoveringsprojekt på Renoverprisens hjemmeside indtil den 1. marts 2020.

De nominerede projekter til RENOVER prisen 2020 offentliggøres medio juni. Vinderholdet af både RENOVER prisen og Specialprisen kåres ved en prisfest i september 2020.

Her kan du nominere dit projekt