Billede af holdet bag RENOVER prisen 2020, der gik til Det Kgl. Bibliotek i Aarhus.
Holdet bag RENOVER prisen 2020, der gik til Det Kgl. Bibliotek i Aarhus.

Indstil Danmarks bedste renovering

Dato 08.02.21 |
Af:
Ida Fink Speiermann

Foto: RENOVER Prisen

Det er nu muligt at indstille din favoritrenovering til Renoverprisen 2021, der udover at kåre Danmarks bedste renoveringsprojekt også belønner vinderholdet bag med en check på 100.000 kr. 

”Hele formålet med Renoverprisen er, at vi får sat fokus på de mange gode renoveringsprojekter, der findes i Danmark, og den positive påvirkning, de har på omgivelserne. Vi håber, at der igen i år vil komme indstillinger fra hele landet – lige fra det nordligste til det sydligste. For vi ved, at der findes gode og nytænkende renoveringer overalt,” siger Lars Axelsen, administrerende direktør i Grundejernes Investeringsfond.

Alle typer renoveringer skal frem i lyset

I 2020 vandt Det Kongelige Bibliotek i Aarhus prisen for, på eksemplarisk vis, at transformere et klassisk bibliotek til et moderne og bæredygtigt samlingspunkt. 

Der uddeles udover Renoverprisen også en specialpris, der gives til et projekt, som er præget af en originalitet og kreativitet, der fortjener anerkendelse.

Indstil dine favoritprojekter

Du kan nemt indstille et renoveringsprojekt via linket herunder indtil mandag den 1. marts 2021.

De nominerede projekter offentliggøres medio juni. Vinderholdet af både Renoverprisen og Specialprisen kåres ved en prisfest i september 2021.

Indstil dit projekt her