Indberetning af omsætning

Opdateret 23.01.18 |
Af:
Karen Sejr

Den årlige indberetning af omsætning rykker nærmere og fristen for indberetning er onsdag den 31. januar 2018. Husk at give din regnskabsafdeling eller bogholder besked!

Indberetning af omsætning til Danske Arkitektvirksomheder er vigtigt at få på plads, da det har betydning for virksomhedens kontingent til Danske Arkitektvirksomheder. Er du såkaldt virksomhedsrepræsentant, står du for virksomhedens indberetning.

Vi bruger indberetningen af virksomhedens omsætning til: 

  1. Beregning af virksomhedens kontingent til Danske Arkitektvirksomheder 2018
  2. Udarbejdelse af statistiske oplysninger til brug for Danske Arkitektvirksomheders varetagelse af medlemmernes interesser
  3. Beregning af forsikringspræmie for de ca. 90 % af medlemsvirksomhederne, der er forsikret i HDI

Den elektroniske indberetning kan du som virksomhed tilgå via linket nederst på siden. På hver side er der et link til en vejledning.

For overskuelighedens skyld anbefaler vi, at du inden udfyldelsen, orienterer dig i skemaet og beregner de tal, der skal indtastes i de enkelte felter, så skemaet bliver udfyldt i én proces. Når alle relevante felter er udfyldt, skal du klikke på INDSEND OPLYSNINGER, hvorefter oplysningerne gemmes. Der kan herefter ikke indtastes i skemaet igen.

Du vil modtage en kvitteringsmail med de indtastede omsætningstal.

Danske Arkitektvirksomheder videresender herefter omsætningsoplysningerne til Marsh for de medlemmer, der er forsikret i HDI.

For medlemsvirksomheder, der er forsikret i andre forsikringsselskaber er udfyldelse af skemaet også obligatorisk pga. beregning af kontingent til Danske Arkitektvirksomheder.

For at logge ind skal du bruge din virksomheds CVR nr. og postnummer.

Klik her for at kommet til indberetningen

Vejledning til indberetning