FLERE OPGAVER TIL ARKITEKTEN

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Cathrine Filia Trakossas

Foto: Claus Bjørn Larsen / Danske Boligarkitekter

I sidste uge blev det afsløret, hvem af de Danske BoligArkitekter der kunne bryste sig af IdéPrisen 2016. Den gik i år til et nybygget hus i Glostrup, hvor det er arkitekten Lars Bo Poulsen fra den nordjyske arkitektvirksomhed Nørkær + Poulsen, der har designet et utraditionelt hus til familien Syed. 

Når man spørger Lars Bo Poulsen, der for andet år står bag vinderprojektet til IdéPrisen, hvad prisen betyder for ham, er svaret, at det simpelthen betyder mere at lave. Han tilføjer: ”Opgaverne kommer nu spredt fra hele landet, - det tilskriver vi i hvert tilfælde Danske BoligArkitekter. Folk finder en stil, de godt kan li´ og går efter det. IdePrisen er en bekræftelse på, at andre kan lide, hvad vi laver på tegnestuen, og at bygherren anerkendes for sit valg og i dette tilfælde er stolt af, at han er lykkedes med sit projekt”. 
Alene i 2015 blev der bygget 3.815 private huse i Danmark – en stigning på 150 i forhold til året før – og stadig flere ønsker ligesom familien Syed en unik bolig tilpasset præcis dem. Det mærker vi hos Danske BoligArkitekter, hvor vi oplever en stigende interesse fra private, der har fået øjnene op for muligheden for at få et personligt og skræddersyet hus til en rimelig pris. 

”Opgaverne kommer nu spredt fra hele landet, - det tilskriver vi i hvert tilfælde Danske BoligArkitekter. Folk finder en stil, de godt kan li´ og går efter det. IdePrisen er en bekræftelse på, at andre kan lide, hvad vi laver på tegnestuen, og at bygherren anerkendes for sit valg og i dette tilfælde er stolt af, at han er lykkedes med sit projekt” Lars Bo Poulsen.

De af vores medlemmer, der er en del af ordningen, betyder medlemskabet ikke bare en markedsføringsplatform. Lars Bo Poulsen fremhæver også andre fordele: "Udover, at vi får opgaver, er det rart de gange, vi mødes til arrangementer at kunne snakke med andre arkitekter om de udfordringer, vi også oplever som boligarkitekter”. 

Læs mere om Danske BoligArkitekter, og bliv medlem her