FEM NYE PARTNERE I HENNING LARSEN ARCHITECTS

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Henning Larsen Architects

Fem nye partnere i Henning Larsen Architects

I takt med Henning Larsen Architects øgede aktiviteter og indsats på nye fagområder, udvider virksomheden partnerkredsen med fem nye partnere. De nye partnere er arkitekterne Sarah Müllertz Gudiksen, Kasper Kyndesen, Nina La Cour Sell, Michael Sørensen og ingeniør Jakob Strømann-Andersen.

Henning Larsen Architects har filialer i seks lande, og er yderst aktiv på den internationale scene. I forbindelse med den øgede tilgang af opgaver, og indsatsen på nye arbejdsområder, er udvidelsen af partnerkredsen et vigtigt skridt i virksomhedens strategi. 

De nye partnere er fem dygtige, faglige profiler. De har allerede vist, at de kan bidrage til virksomhedens udvikling, både forretningsmæssigt og fagligt. Det bliver også deres opgave fremover. De nye partnere er et vigtigt skridt i vores strategi, og de er med til at bære vores kultur og faglighed ud i projekterne, både i Danmark og internationalt.” Mette Kynne Frandsen, adm. direktør og partner.

Én af de nye partnere - Jakob Strømann-Andersen - er ledende ingeniør i Henning Larsen Architects' Bæredygtighedsafdeling og desuden næstformand i Danske Arkitektvirksomheders fokusudvalg for bæredygtighed.

 

Læs hele pressemeddelelsen her