Foto fra Vilhelm Lauritzen Terminalen
Vilhelm Lauritzen Terminalen fra 1939 danner ramme for Danske Arkitektvirksomheders Generalforsamling 2020, Klimatopmøde og ikke mindst fødselsdagsfest for foreningen der fylder 60 år i år.

Generalforsamling+klimatopmøde+fest (AFLYST)

Dato 02.03.20 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Rune Buch, Yellows

Danske Arkitektvirksomheder afholder ordinær generalforsamling torsdag den 23. april. Generalforsamlingen efterfølges af et Klimatopmøde, og dagen afsluttes med et brag af en fest for at fejre organisationens 60-års fødselsdag.

I år er det den ikoniske Vilhelm Lauritzen Terminal ved Københavns Lufthavn, der skal danne ramme for ikke bare Danske Arkitektvirksomheders årlige Generalforsamling, men også vores helt eget Klimatopmøde. Det hele afsluttes med et festligt aftensarrangement, hvor der vil være musik, underholdning og selvfølgelig mad og drikke.

Ordinær Generalforsamling 2020

Generalforsamlingen starter kl. 12.30 – registrering fra kl. 11.30 – og slutter kl. 14.30. Den formelle indkaldelse til Generalforsamlingen udsendes på mail til medlemmer/virksomhedsrepræsentanter inden for kort tid.

Tilmelding til Generalforsamling sker via link i ovennævne indkaldelse og er kun for virksomhedsrepræsentanter.

Klimatopmøde 2020

Når Generalforsamlingen er slut, er der kaffe og kage samt registrering af nytilkomne fra kl. 14.30. Kl. 15 starter Klimatopmødet, hvor vi sætter fokus på arkitektbranchens rolle i den grønne omstilling gennem inspirerende oplæg og en forhåbentlig livlig debat.

Klimatopmødet er for vores medlemmer og deres ansatte samt særligt inviterede gæster fra arkitekt- og byggebranchen. Klimatopmødet slutter kl. 17.

Se hele programmet for Klimatopmødet

Tilmeld dig Klimatopmødet

Fest

Efter Klimatopmødet – fra kl. 17-18 – vil der være jazz og drinks, før festen starter kl. 18. Festen er for medlemmer, partnere og ledelsen.

Tilmelding kan ske i forbindelse med indkaldelse til Generalforsamlingen og altså via det link der udsendes til alle medlemmer / virksomhedsrepræsentanter i den forbindelse.

Tilmeldingsfristen for alle tre arrangementer er torsdag den 16. april 2020.