Gå hjem-møde for DI's medlemmer
Foto: Kontraframe

Gå hjem-møde om ferielov, udenlandsk arbejdskraft, jobløn mm.

Opdateret 26.10.18 |
Af:
Karen Sejr

Er du i tvivl om, hvordan den nye ferielov hænger sammen med arkitektoverenskomsten, eller mangler du måske en opdatering på reglerne om jobløn og efteruddannelsesmidler? Har du brug for et kort oprids af reglerne om udenlandsk arbejdskraft eller den nye databeskyttelseslov? DI inviterer arkitektvirksomheder til gå hjem-møde i Købehavn.

Ansættelsesretten og overenskomstområdet er et dynamisk felt, som hele tiden bevæger sig. Danske arkitektvirksomheder bidrager til en spændende udvikling, og ikke mindst i DI, der hele tiden får flere som medlemmer. DI's gå hjem-møde handler om udvalgte emner - alle aktuelle for arkitektvirksomheder - ligesom der vil blive stillet skarpt på de spørgsmål, DI ofte oplever, at der kan opstå tvivl omkring. 

På mødet kan du blive klogere på:

  • Den nye ferielov og overenskomsternes regler om ferie til nyuddannede 
  • Reglerne om jobløb og efteruddannelsesmidler
  • Udenlandsk arbejdskraft i arkitektbranchen 
  • Persondata – kender alle ikke reglerne eller findes der stadig myter?

Networking og rundtur

Efter gå hjem-mødet byder DI på en lille forfriskning, hvor der også vil være mulighed for at netværke på tværs af branchen.

Efter mødet vil der blive arrangeret en rundvisning i Industriens Hus. Hvis du ønsker at deltage i rundvisningen, bedes du oplyser dette ved din tilmelding. Netværk og rundvisning vil starte efter mødet kl. 16.00 og vare til ca. kl. 18.00.

Målgruppe

Gå hjem-mødet henvender sig til medlemmer af Danske Arkitektvirksomheder og DI. Det henvender sig først og fremmest til HR-medarbejdere og andre der har med personaleadministration at gøre, eksempelvis partnere og tegnestuechefer.

Arrangementet indeholder en kort introduktion til emnerne, men da hovedvægten er på aktuelle ansættelsesretlige emner, vil det være en fordel, hvis du på forhånd har et kendskab til områderne.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men der er dog et begrænset antal pladser. Tilmeldingsfristen er tirsdag den 20. november.

Tilmeld dig gå hjem-mødet