FRI inviterer til kursus i Vinterbekendtgørelsen

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Cathrine Filia Trakossas

Så er det ved at være vinter igen. Det kommer af og til som en overraskelse for såvel entreprenører som rådgivere, og der er en del eksempler på, at udbudsmateriale og entreprisekontrakter er mangelfulde eller ikke korrekte i forhold til håndtering og afregning af vinterforanstaltninger.

Dette giver anledning til en del tvister, der medfører ressource-spild og mistillid mellem parterne. Der er en del penge på spil og i kampens hede kan parterne have tendens til at miste fokus på, hvad der bør være parternes fælles mål: Et godt og tørt byggeri som bygherren og brugerne er tilfredse med.

Kurset omfatter en præsentation af Vinterbekendtgørelsen med tilhørende bilag og vejledning, øvelser omkring årstids- og vejrligsbetingede vinterforanstaltninger samt introduktion til relaterede bestemmelser i AT-bekendtgørelser, BR m.m.

Derudover præsenteres deltagerne for en række værktøjer og gode råd i bestræbelserne for at opnå et godt vinterbyggeri og det er målet, at deltagerne får en grundlæggende indsigt i en fornuftig planlægning af de kommende vinterbyggerier.

Underviser er chefrådgiver Poul Henrik Due, Sweco Danmark A/S, der gennem mange år var aktiv i Vinterkonsulenterne for Bygge og Anlæg.

Tilmelding

Der er plads til max. 30 deltagere på kurset, så du skal være hurtig!
Hvis der mod forventning er færre end 15 deltagere pr. 5. januar 2017, forbeholder FRI sig ret til aflysning af kurset.

Tilmeld dig her