Forretningsudvikling, Schulbau og canadisk arkitekturfestival

Opdateret 16.05.19 |
Af:
Karen Sejr

Kom til to-i-et-møde fredag den 7. juni om arbejdet i fokusudvalg for forretningsudvikling samt orientering om helt aktuelle tilbud om deltagelse i eksportfremstød i Tyskland og Canada.

Danske Arkitektvirksomheders fokusudvalg for forretningsudvikling inviterer medlemmer til en gennemgang af de aktiviteter og tilbud, der allerede er gennemført i udvalget – og ikke mindst en præsentation af projekter i støbeskeen. Mht. sidstnævnte har du som medlem mulighed for at gøre din indflydelse gældende og pege på de projekter, du mener vil gavne vores medlemmers forretning mest.

I forlængelse af mødet kan du også høre om tyske Schulbau og den canadiske arkitekturfestival RAIC festival of Architecture.

Programmet er dermed todelt og ser således ud:

Status m.m. på projekter vedr. forretningsudvikling (kl. 14.00-15.30)

1. Fokusudvalgets arbejde, et par nedslag:

  • Benchmarkanalyser/strategiafklaringsforløb
  • Efteruddannelse med CBS Executive – Bliv klogere på din bygherres businesscase
  • International kernefortælling – hvordan kan vi fortælle en samlet historie til ”ambassadører.”

2. Fælles brainstorm – hvilke aktiviteter kan udvalget arbejde på som understøtter medlemmernes forretningsudvikling?

Aktuelle muligheder i Tyskland og Canada (kl. 15.45-17.00)

1. SCHULBAU 11.-12. september 20119, Berlin
Hør om Schulbau og den to dages konference og messe, hvor vi har fået mulighed for at samle en række danske arkitektvirksomheder, der ønsker at arbejde på det tyske marked. Sammen med organisationen bag SCHULBAU, kan vi tilbyde en enestående pakke med mulighed for at udstille, holde oplæg, deltage i Match Making event, VIP dinner m.m. for kun 250 Euro pr. person. Der er plads til maksimalt 10 virksomheder. Kirsten Jung, CUBUS Medien, som står bag SCHULBAU kommer og fortæller om konceptet, og Thomas Kock fra WERK vil også fortælle om sine erfaringer fra det tyske marked.

2. CANADA, RAIC festival of Architecture 27.-31. Oktober 2019, Toronto
Sammen med RAIC (Royal Architectural Institute of Canada) og Udenrigsministeriet har Danske Arkitektvirksomheder sammensat et program, hvor du som medlem både bliver introduceret til det canadiske marked, deltager i konferencen, bliver inviteret til at ”Match Make” med canadiske arkitektvirksomheder fra hele landet og deltage i workshop/debat. Det canadiske marked er stort og meget inspireret af det skandinaviske. Du kan høre Kolja Nielsen, CEBRA og Nina Mathiesen, COBE, fortælle om deres erfaringer i Canada. Samtidig vil vi have Pamela Tiller fra Udenrigsministeriet (Trade Council) i Toronto med på Skype til at fortælle mere om programmet.

Tilmelding

Tilmeld dig inden mandag den 3. juni til Ulla Michael på um@danskeark.dk med dit navn, og om du deltager fra kl. 14 eller kl. 15.45. Hvis du tilmelder dig, men bliver forhindret, vil vi bede dig melde afbud senest dagen før.