Foto fra Folkemødet

Folkemødet: Byggeriets dilemmaer med Sara Bro

Dato 18.06.21 |
Af:
Karen Sejr

Vi inviterer til dilemma-debat på Folkemødet 2021 med bl.a. programvært Sara Bro, boligminister Kaare Dybvad og - måske kommende overborgmester i København - Sophie Hæstorp Andersen, hvor alle har mulighed for at se med hjemmefra kontoret, kantinen, spisebordet eller sofaen. 

BL - Danmarks Almene Boliger, Danske Arkitektvirksomheder og Byens Netværk inviterer til debat om byggeriets dilemmaer på Folkemødet 2021. Der er desværre meget få billetter i spil i år pga. corona og de restriktioner der er omkring forsamlingsforbud m.m. Det betyder til gengæld at vores debat streames, og at du kan se med hjemmefra.

Med en række nye cases og dilemmaer fra byggeriets verden vil vi i bedste ”Sara og Monopolet-stil” sørge for en undersøgende og underholdende behandling af den grønne omstilling i byggeriet og ikke mindst om social og regional sammenhængskraft. For - hvordan får vi mere genbrug i byggeriet, hvad er egentlig mest bæredygtigt at bygge med, hvordan holder vi liv i de små landsbyer og byerne - hvordan skal man kunne få råd til at købe noget som helst med de boligpriser?

Vi har inviteret både politikere og aktuelle profiler fra byggebranchen til at komme med deres personlige og faglige bud på løsninger af en række aktuelle dilemmaer. Du kan møde:

  • Kaare Dybvad Bek, indenrigs- og boligminister
  • Sophie Hæstorp Andersen, regionsrådsformand
  • Bent Madsen, administrerende direktør i BL
  • Dennis Nielsen, TræVærk
  • Pia Nielsen, direktør i fsb
  • Grethe Saabye, sekretariatschef, Landdistrikternes Fællesråd
  • Lene Espersen, direktør i Danske Arkitektvirksomheder

Til at styre slagets gang, har vi allieret os med journalist og programvært Sara Bro - kendt fra Sara & Monopolet – der vil tage os igennem nogle af tidens centrale temaer og dilemmaer.

Det foregår fredag den 18. juni kl. 14.15-15.

Se debatten her

Billetter, streaming og restriktioner

Der er i år en del begrænsninger for deltagelse i Folkemødet - både som arrangør og som gæst. Det betyder bl.a. at der er ganske få billetter til de enkelte debatter. Faktisk blev denne debat udsolgt på ganske få timer, men der frigives muligvis flere billetter senere. Men en stor del af debatterne vil blive streamet - heriblandt ovennævnte, så du kan altså følge med hjemmefra kontoret eller spisebordet.

Lad mig se om der er flere billetter

Arrangementerne kan efterfølgende ses on demand, ligeledes på Folkemødet.dk.

Der blev åbnede for billetbestilling til fysisk deltagelse onsdag den 12. maj på folkemødet.dk. Der er et billetgebyr på 29 kr., når man booker billet. Billetten er personlig og må ikke videregives til andre, da Folkemødet bruger kontaktinfo på billetten til evt. smitteopsporing. Man kan kun booke billet til ét debatscenesprogram om dagen. Det er muligt at booke billetter for op til fire personer ad gangen.
Man kan skrive sig på venteliste til billetter. Ventelistebilletter bliver frigivet onsdag den 2. juni 2021.

Hver dag tilbyder Folkemødet tre særskilte programblokke - et morgenprogram, et middagsprogram og et aftenprogram med events på 12 scener. Mellem hver programblok er der publikumsskift – og god tid til at rengøre og spritte af inden næste programblok med et nyt publikum under åben himmel. Man må kun booke billet til én programblok om dagen.

En bred vifte af organisationer laver digitale events fra hele landet torsdag den 17. juni 2021, som man kan følge på folkemødet.dk. Det gælder eksempelvis IDA, Danske Regioner og Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Se hele programmet til Folkemødet 2021