Illustration fra mipim event

Fælles MIPIM kickoff i Industriens Hus

Dato 25.02.22 |
Af:
Karen Sejr

I midten af marts løber den internationale MIPIM festival for bygge- og ejendomsbranchen af stablen i Cannes i Frankrig fra den 15.-18. marts. I år deltager Danske Arkitektvirksomheder sammen med DI, Byggesocietetet og Byens Netværk med en række aktiviteter. Vi inviterer til kick-off den 25. februar i Industriens Hus, hvor du både kan høre, om de forskellige event og ikke mindst møde andre, der skal afsted.

Byens Netværk, DI, Byggesocietetet og Danske Arkitektvirksomheder har i år forenet kræfterne til et fælles MIPIM Kickoff. Alle fire foreninger er aktive på MIPIM 2022 - DI - Dansk Industri for første gang med en stand i Palais des Festivals. Et fælles dansk afsæt på MIPIM har mange fordele, og alle fire foreninger er enige om, at sammen står vi stærkere på en internationale scene som MIPIM. Derfor vil samarbejdet også være synligt på MIPIM i form af bl.a. et samlet program, en fælles velkomst på den danske stand og en konference i palæet.  Vi er sikre på, at samarbejdet er til gavn for hele den danske branche på MIPIM. 

Kom med til en hyggelig eftermiddag på toppen af Industriens Hus, hvor vi sammen bliver klædt på til årets MIPIM. Vi slutter af med netværk, bobler og franske fristelser.

Program

15.30    Ankomst i DI – Industriens Hus på 7. sal

15.45    Mipim 2022 – et fælles dansk afsæt v. Lars Sønderskov, Byggesocietetet, Ejvind Vøgg, Dansk Industri, Lars Emil Kragh, Danske Arkitektvirksomheder og Henriette Sofie Larsen, Byens Netværk
 
16.05    Bæredygtighed med et strejf af Tour de France v. Camilla van Deurs, stadsarkitekt i København 

16.20    Den danske stand og den danske byggebranche på Mipim v. Tony Christrup, Property Investment Denmark

16.30    Program, højdepunkter & spørgsmål v. Lars Sønderskov, Byggesocietetet, Lisbet Fibiger, Byens Netværk, Ejvind Vøgg, Dansk Industri og Lars Emil Kragh, Danske Arkitektvirksomheder

17.00    Netværk & bobler
    
17.30    Tak for i dag

Deltagelse kræver tilmelding gennem Byens Netværk.

Tilmelding til kickoff til MIPIM

Hvis du vil vide mere kontakt Lars Emil Kragh på lek@danskeark.dk.