Foto uddannelse for arkitekter i forretningsforståelse
Danske Arkitektvirksomheder afholder sammen med CBS Executive uddannelse for arkitekter i forretnings- og finansiel forståelse.

Få redskaber til dialog om økonomi og budget

Opdateret 06.12.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Foto: Astrid Rasmussen

Kom med til 2. modul af Danske Arkitektvirksomheders efteruddannelse i forretningsudvikling og økonomi, hvor du bliver klogere på, hvilke nøgletal, der er vigtige for din bygherre, hvordan de beregnes og ikke mindst, hvordan din rådgivning kan give økonomisk gevinst – både for bygherren og din egen virksomhed.

Det kan være en kunst at forstå din egen forretning, og det bliver ikke lettere af, at du også skal sætte dig ind i, hvad din bygherres agenda. På 2. modul af Danske Arkitektvirksomheders uddannelse ”Bliv klogere på din bygherres business case – executive uddannelse i forretningsudvikling, økonomi og strategisk ledelse” får du større økonomisk og finansiel forståelse.

Det er nemlig vigtigt for både din bygherre og din egen forretning.

Du får indsigt i forskellige typer af bygherrers prioriteringer. Som rådgiver giver det god mening, at du kan sætte dig ind i, hvad dine kunders ønsker og behov er. Det er også vigtigt, at du kan tale med om, hvilke faktorer, der er afgørende for din bygherre, når de taler om budget og afkast.

Kvalificeret og målrettet dialog

På 2. modul af uddannelsen, der forgår den 28. februar til 1. marts 2018, får du redskaberne til at føre en mere kvalificeret og målrettet dialog med din bygherre om økonomi, budget og afkast.

Du får også en større forståelse for nøglebegreber som overskudsgrad-, soliditetsgrad, nettoindtjening og bruttofortjeneste. Det har du bl.a. brug for, når du skal dykke ned i din egen virksomhed. For én ting er at kunne opfylde bygherrens krav og ønsker – en anden er at sikre sig, at det også er en god økonomisk forretning for dig og din virksomhed.

Uddannelsen henvender sig til ansatte/partnere på ledelsesniveau i danske arkitektvirksomheder, som har et strategisk og forretningsmæssigt ansvar. Du kan tilmelde dig uddannelsen allerede nu - men senest medio januar 2018.