Få Autocad og Revit til en god pris!

Opdateret 15.01.18 |
Af:
Karen Sejr

Danske Arkitektvirksomheder har fået en særlig fordelagtig aftale med Autodesk der betyder, at du som medlem bl.a. får 20% rabat på digitale programmer, der understøtter alle faser af byggeprocessen.

Det er lykkedes for os at forhandle en særlig fordelsaftale på plads med Autodesk, der giver dig mulighed for at få kendskab til BIM-kittet, lavere etableringsomkostninger, adgang til de nyeste versioner af bl.a. AutoCAD og en fleksibel licenshåndtering.

Aftalen giver dig som medlem af Danske Arkitektvirksomheder helt konkret mulighed for at få 20% rabat på digitale programmer, der understøtter alle faser af byggeprocessens livscyklus med FormIT, Revit, Navisworks, AutoCAD, Infraworks, Civil3D, Recap, Vehicle tracking m.m.

Der er desuden et tilbud på Autodesk Cloud løsningerne BIM360 Field, Glue, Docs mm. Tilbuddet inkluderer et abonnement på din Autodesk software i 3 år, herunder 1 år gratis.

Tilbuddene gælder frem til den 28. februar 2018.

Pakkeløsningerne købt hos en forhandler kan fornys ved udløb eller inden udløbet af pakken afhængigt af tilgængeligheden hos Autodesks forhandler.

Køber du ovenstående gennem NTI CADcenter, CADXpert, Tick Cad eller SYMETRI følger desuden en række andre tilbud.

CADXpert

Tick Cad

NTI

SYMETRI

Ønsker du nærmere oplysninger om aftalen, kan du kontakte Autodesk direkte ved Alexandros Chapipis på tlf. 5114 1100 / alexandros.chapipis@autodesk.com eller Preben Dahl i Danske Arkitektvirksomheder på pd@danskeark.dk / tlf. 2869 0576.

Se priser og tilbud herunder.

Læs mere og tilmeld dig aftalen
Tilbud til medlemmer af Danske Arkitektvirksomheder