Få 20 % medlemsrabat på ARCHICAD

Opdateret 20.12.17 |
Af:
Karen Sejr

Danske Arkitektvirksomheder har modtaget et tilbud fra BIM Equity, der tilbyder vores medlemmer 20 % rabat på ARCHICAD samt en række andre medlemsfordele.

ARCHICAD er et BIM-program, der er udviklet af arkitekter til arkitekter og tilpasset til arkitekters tankesæt og workflow. ARCHICAD indeholder en række funktioner som f.eks. visualisering, energiberegning, mængdeudtræk, kollisionskontrol, BIM Server og meget mere. Derudover kommer programmet kommer med et indbygget objektbibliotek med over 2.000 avancerede BIM-objekter. 

BIM Equity er dansk eneforhandler af ARCHICAD, og tilbyder medlemmer af Danske Arkitektvirksomheder 20 % rabat på licenskøb, ligesom der er mulighed for at låne programmet gratis frem til onsdag den 28 februar 2018. BIM Equity leverer uden merpris dansk lokalisering, der indeholder danske objekter, bips-lag og tegningsstandarder, CCS- og BIM7AA-klassifikation og er forberedt til overførsel for kalkulation i SIGMA.

ARCHICAD dækker alle byggeriets faser – fra skitsering over projektering og opførelse til drift og vedligehold.

Læs mere om ARCHICAD

BIM Equity afholder løbende BIM-kurser for både nybegyndere og mere avancerede BIM-brugere.

Læs mere om BIM Equitys kursustilbud

Ønsker du yderligere oplysninger om tilbuddene, er du velkommen til at kontakte Thomas Graabæk, partner og arkitekt MAA på tg@bimeqt.com / tlf. 2628 5306 eller Preben Dahl i Danske Arkitektvirksomheder på pd@danskeark.dk / tlf. 2869 0576.

Tilbuddene gælder frem til onsdag den 28. februar 2018. Se priser og tilbud nedenunder.

Tilbud fra BIM Equity på ARCHICAD